Deze shorts passen perfect bij jouw figuur!

SHORTS

¬ Tips & Tricks

Deze shorts passen perfect bij jouw figuur!

Zijn jullie ook zo blij dat het terug zomer is? Eindelijk weer rondlopen in t-shirts en shortjes. Maar welke van deze korte broeken past nu het beste bij mijn benen? Heb jij korte benen, brede heupen, een ‘jongensachtig’ figuur … . Wij vertellen je welk model geschikt is voor jou!

1. Jongensachtig figuur
Zou je graag wat vrouwelijkere rondingen willen hebben? Dan zijn shorts met een bandplooi de goede keuze. Ze doen je heupen meteen wat ronder lijken.
Ook met lichte, vrouwelijke kleuren en speelse patronen creëer je een vrouwelijke look. Ook zijn ruches, kant en franjes heel leuk voor jou.

Deze short kan je hier shoppen.

2. Een buikje
Een short met een effen mid-waist kan de aandacht van een buikje afleiden. Een broek met een taille tot net onder de navel is het meest flatteus voor jou. Kies ook voor donkere, neutrale kleuren die goed camoufleren. Je kan dit dan opfleuren met een mooie kleurige top.

Deze short kan je hier shoppen.

3. Platte billen
Wanneer je je billen wat ronder en volumineuzer wil laten lijken, is een short met grafische patronen ideaal. Grafische patronen en licht-donker contrasten lijken voor het oog dichterbij te zijn. Opgestikte broekzakken kunnen ook helpen om meer volume te creëren.

Deze short kan je hier shoppen.

4. Ronde billen
Wil je je billen graag wat subtiel houden? Dan kan je best kiezen voor terughoudende kleuren en patronen. Strakke of korte shorts zijn geen goede keuze. Losse modellen met effe kleuren zijn ideaal voor jouw figuur. Bovenaan kan je dan nog steeds keuzen voor uitspattende kleuren of accessoires.

Deze short kan je hier shoppen.

5. Korte benen
Wil je korte benen langer laten lijken, kies dan voor relatief korte shorts met een hoge taille. High-waist modellen verschuiven je middel optisch naar boven. Zorg er echter wel voor dat je shorts niet té kort komt, anders kan de short wat goedkoop ogen. Een leuke sleehak hieronder kan het effect nog wat versterken.

Deze short kan je hier shoppen.