WELKE SCHOEN PAST BIJ JOU?

WELKE SCHOEN PAST BIJ JOU?

¬ Tips & Tricks

1

SCHOENEN MET HAK

Schoenen met een hakje zijn altijd goed omdat ze verlengend werken. Maar wat ook belangrijk is, is welk type hak je kiest bij jouw lichaamsfiguur.

Heb jij eerder fragiele, slanke benen? Kies dan ook voor een fijne hak. Denk maar aan een naaldhak of schoenen met fijne riempjes. Vermijdt schoenen met een te dikke hak. Hierdoor kunnen je voeten plomp lijken.

Heb jij eerder stevige benen? Ga dan voor schoenen met een iets bredere band, zodat deze meer in harmonie is met je been. Een fijne hak, zoals naaldhakken, zijn af te raden. Je kuiten lijken daardoor net zwaarder. Een blokhak of plateauschoen is voor jou ideaal.

Deze zijn beschikbaar in maat 2-3-5-6

2

SCHOENEN MET PLATEAUZOOL

Draag je niet graag hakken? Geen probleem. Met plateauzolen lijk je ook een paar centimeter groter. Deze schoenen zijn iets stoerder en lopen bovendien énorm comfortabel. Win win dus!

Plateauschoenen zijn eigenlijk geschikt voor iedereen. Wanneer je fijne benen hebt, moet je er wel op letten dat ze niet te plomp overkomen. Vaak is dit wel op te lossen met een lange rok of maxi-jurk. Draag ze casual of stijlvol.

Deze hebben we ook in het geel en zwart.
Beschikbare maten geel: 2-3-4-5
Beschikbare maten wit: 1-2-3-4-5
Beschikbare maten zwart: 1-3-4-5

3

SNEAKERS

Dé trend voor zomer 2020 blijven nog steeds de sneakers. Je ziet ze overal in alle vormen en kleuren. Het goede nieuws is dat sneakers eigenlijk altijd kunnen voor iedereen. De tijd dat je geklede schoenen moet dragen onder een nette outfit is al lang passé. Ze maken een womensuit (wat een enorme trend is) draagbaar en iets meer casual. Zorg er wel voor dat je sneakers proper zijn.

Een leuke tip:
Wanneer je kleding kiest in neutrale kleuren, kies dan voor een sneaker met een kleurtje. Ze worden de eye-catcher van je ouftit. Maak een statement met je sneakers!

Beschikbaar in maat 2-3

4

SLIPPERS

Slippers kunnen ook fashionable zijn!

Zorg er wel voor dat je de juiste kiest. Wanneer een teenslipper zeer casual is en meer voor op vakantie, is een slipper met een blokhakje meteen veel gekleder. Ook slippers zonder hakje kunnen perfect.

Tegenwoordig zijn er al veel slippers die nog een groot deel van je voet bedekken. Ook de nodige accessoires kunnen de look meteen stijlvoller maken. Draag ze onder een lange rok of maxi-jurk en je kan ze zo perfect dragen voor het werk.

We hebben deze slippers ook in het blauw en groen.

Beschikbare maten zwart: 1-2-3-4-5
Beschikbare maten blauw: 1-2-3-4-5
Beschikbare maten groen: 1-2-3-4-5

5

ESPADRILLES

Espadrilles zijn niet meer weg te denken in de zomer. Ze zijn iets lichter dan sneakers. Draag ze casual onder een lichte jeans of bij hoogzomer onder een bermuda of rok. Ze zitten enorm comfortabel, wat dus ideaal is voor op vakantie. Ze zijn ook niet warm aan je voeten en het zijn echte aanschieters.

Deze espadrilles hebben we ook in het blauw.

Beschikbare maten blauw: 2-3-5
Beschikbare maten zwart: 2-3-4-5