ROKLENGTES

ROK LENGTES

¬ Tips & Tricks

VERSCHILLENDE ROK LENGTES

De trend van dit seizoen is toch wel de maxi-jurk. Ze zijn heel draagbaar en je kan ze vaak al vroeg in het voorjaar beginnen dragen. Maar wist je dat echt niet iedereen hiermee staat? De lengte van de jurk kan namelijk zeer bepalend zijn voor jouw lichaamsfiguur. Zelfs een paar centimeter kan het verschil maken.
Daarom hebben we even de verschillende lengtes op een rijtje gezet. Wat zijn de valkuilen of
welke lengte is net ideaal voor jouw lichaamsfiguur:

1

De enkel-lengte

Deze nieuwe lengte van rok/jurk zal je in het voorjaar steeds vaker zien. Deze lengte valt net boven de enkel waardoor hij het slanke gedeelte van je been accentueert. Hierdoor zullen je benen dus slanker tonen.

2

De midi-lengte

Deze lengte zie je vaak terug bij de midi-jurk die vorig seizoen een enorme trend was. Het model valt recht op je kuiten. Dit is voor veel mensen vaak een moeilijke lengte omdat hier het breedste gedeelte van je been geaccentueerd wordt . Vaak is deze lengte iets minder geschikt voor de doorsnee dame omdat je hierdoor snel zwaarder kan lijken.

3

De knie-lengte

Deze lengte valt net op de knie en is voor veel vrouwen een zeer geschikte lengte. Doordat je een groot deel van je been ziet, wordt er geen specifiek deel geaccentueerd. Deze lengte is perfect draagbaar voor de grote of kleine dame, omdat de benen gelijk worden verdeeld.

OVERZICHT

De enkel-lengte

De midi-lengte

De knie-lengte