OCEAN SPLASH

OCEAN SPLASH

¬ New Arrival

OCEAN SPLASH

Ocean Splash straalt een krachtige zeebries uit die doet denken aan golven en eindeloze zandstranden in de kustplaatsen aan de Atlantische Oceaan in Zuid-Afrika. Dit resulteert in lichte zomerstijlen in koele tinten aqua, aangevuld met off-white, paars en taupe. Fijne strepen en organische prints die de bewegingen van de golven op de Atlantische Oceaan oppikken, verrijken vrouwelijke geplooide rokken en jurken,
liefdevol versierde details op blouses of koele windbreakers.

ONZE FAVORIETEN

1

Carolien

De nieuwe lengte van dit seizoen

Deze nieuwe lengte van jurk zal je in het voorjaar steeds vaker gaan zien. Hij valt net boven de enkel waardoor hij het slanke gedeelte van je been accentueert. Deze lengte valt vaak meer flatterend dan de midi-jurk die voornamelijk je kuit (het brede gedeelte van je been) accentueert. Doordat hij maar een centimeter korter is dan een maxi-jurk maakt dat je hem al snel kan dragen. Een hakje of sneaker en
je bent meteen aangekleed.

Bovendien is hij enorm draagbaar waardoor je hem dagdagelijks aan kan doen én aan kan laten: een terrasje doen, lunchen,
nog even wat boodschappen doen tussendoor,... .

Een echt must-have piece dus!

OVERHEMDJURK MET STREPEN

€449

PLATEAUSANDALEN MET METALEN GESP

€249

SCHOUDERTAS MET KROKO-STEMPELING

€379

2

Ines

Casual in broekpak

Een broekpak hoeft niet saai te zijn. Tegenwoordig vind je ze overal in hippe kleuren en leuke prints. Een groot voordeel aan een doorlopende print is dat je meteen een paar centimeter langer lijkt. Verticale lijnen helpen hier ook bij en werken bovendien verklankend. Win win dus... ;-)

Wees niet bang om onder het broekpak met levendige kleuren te werken. Het geeft de totale look een juiste finishing touch.

Met een sneaker maak je een broekpak wat meer casual. Heb je een zakelijke afspraak in je agenda? Dan werkt een pump of plateausandaal beter.

GESTREEPTE BLAZER LINNENMIX

€399

VROUWELIJKE BLOUSETOP MET RUCHES

€149,90

CULOTTE MET STREPEN

€249

3

Frauke

Blauw als nieuwe trendkleur

Vorig jaar was koraal dé trendkleur van het seizoen. Dit jaar maken we de overstap naar blauw. Het is een frisse maar rustige en stabiele kleur die ook bijna iedereen staat.

Wat deze kleur zo leuk maakt is dat je kan mengen met een zeer uitgebreid kleurenpallet van verschillende tinten blauw. Zelfs bepaalde groentinten kunnen hier perfect gecombineerd mee worden. Zo wordt in dit thema gespeeld met de verschillende kleuren blauw en prints.

Een frisse maar pittige look die we deze zomer veel gaan terugzien.
We love it!

JEANSJACK MET STREPEN

€299

BEDRUKTE BLOUSESHIRT MET NAMIBIË MOTIEF

€249

PLISSEROK MET PRINT

€329

LOOKBOOK

OUTFIT 1

ZWIERIGE PLISSEJURK

€599

HENGELTAS MET PERFORATIE

€269