GO WILD

GO WILD

¬ New Arrival

GO WILD

Go Wild vertelt het verhaal van een avontuurlijke safarireis langs de sporen van wilde dieren door de grote nationale parken van Zuid-Afrika. De warme dans van kleuren bestaat uit stoffige neutrale kleuren en aardetinten in verschillende nuances en wordt gefeminiseerd door een intensieve schaduw van koraal en rood-oranje. Lichte neon-accenten en zwart zorgen voor de nodige contouren. Wilde zebra's en majestueuze roofvogels brengen het opvallende uiterlijk met gebruiksgeest tot leven en worden weergegeven in een speelse mix & match met geruite variaties, strepen en kleine patronen.

LOOKBOOK

OUTFIT 1

LOOKBOOK

OUTFIT 2

LOOKBOOK

OUTFIT 3

DE TIJLOZE TIJGERPRINT

Dat de tijgerprint tijdloos is, moeten we je niet meer vertellen. Toch kan je hier vernieuwd mee uit de hoek komen. Hoe? Combineer het met een opvallende kleur! Zo geef je deze klassieker nét dat tikkeltje meer. Je kan de print ook combineren met een zachte kleur om het geheel wat rustiger te houden. Deze regenjas combineer je qua kleur bij alles en is handig in het tussenseizoen.

Wat is jouw favoriete look?

BLAZER MET LUIPAARDPRINT

449

GESTREEPTE BLOUSE KATOEN

179.90

OUTDOORJACK MET CAPUCHON

449

TOP MET LUIPAARDPRINT

€149.90

BLOUSE IN LUIPAARDPRINT

€249

PANTALON MET LUIPAARDPRINT

€249

HOW TO WEAR

1

Volledige luipaardprint

'Go Wild' in Marbella.

Leuke combinatie van mijn mama in Marbella. Toch leuk om zo'n foto's toegestuurd te krijgen. Zij combineert hier de tijgerlook op haar originele manier. Zij draagt dit hier print op print wat een zomerse en speciale look geeft.

2

Luipaardprint bovenaan

Bovenaan de tijgerprint gecombineerd met een bruine culotte broek met luipaardstreep aan de zijkant. Deze look is rustiger en de aandacht gaat vooral naar het bovenlichaam. Door het printdetail aan de zijkant van de broek blijft deze outfit een mooi geheel vormen.

Natuurlijk kan je deze look ook omdraaien (effen bovenstuk + luipaard broek).

3

Neutrale kleuren

De nieuwe trend van dit seizoen: de utilitaire stijl.

Deze look is de nieuwe trend die we steeds meer gaan terug zien. In dit thema zie je ook neutrale kleuren terug voor mensen die niet van prints houden. Kenmerkend voor deze trend zijn de grote zakken. Ook deze zie je terug op de vesten. De ceintuurs worden ook weer breder en worden over de vesten heen gedragen.