AFRICAN SHADOWS

NEW ARRIVAL
AFRICAN SHADOWS

¬ New Arrival

AFRICAN SHADOWS

Het thema 'African Shadows' is geïnspireerd op Zuid-Afrika en het prachtige kleurenspel van schaduwen, wilde dieren en zonsondergangen. Dit thema wordt gerealiseerd met grafische dierenprints in combinatie met Vichy ruitjes. De overheersende kleuren off-white, zwart en rosé bepalen de vrouwelijke uitstraling en worden zowel gebruikt als hoofdkleur als in verschillende kleurblokken.

FAVORIETE OUTFIT CAROLIEN

ROZE NUANCES

Deze op én top vrouwelijke outfit laat je stralen in zachte roze nuances. Je kan deze outfit dragen met een leuke pump in tijgerprint om het stijlvol te houden. Persoonlijk vind ik hem leuk met een comfortabele, bijpassende sneaker. Dit maakt het geheel net iets meer draagbaar voor overdag. Op een feestje of receptie zou ik hem wel met een hakje dragen.

VROUWELIJKE TRENCHCOAT

€599

LANGE BLAZERGILET

€399

WIJDE PANTALON MET KRIJTSTREPEN

€269

TIJGERACCESSOIRES

De tijgeraccessoires zijn weer terug van nooit weg geweest. Deze pumps in tijgerprint zijn zeer leuk te combineren met de zachte roze nuances. Het maakt de gehele look wat pittiger. Bovendien kan een vleugje tijgerprint bij je outfit nooit kwaad. ;-)
Wij zijn alvast fan!

PUMPS MET TIJGERPRINT
€249

FAVORIETE OUTFIT FRAUKE

DE SPORTIEVE GILET

In tegenstelling tot de outfit van Carolien wordt de zwarte giletblazer hier op een sportieve manier gedragen. Combineer hem met een jeans en een leuke sneaker en de totale look wordt meteen casual. De witte blouse met tijgers maakt het geheel wat speelser.

BLOUSE VAN ZIJDEMIX

€249

LANGE BLAZERGILET

€399

JEANS MET LEREN ZAKDETAIL

€179,90

KLEURRIJKE SNEAKERS

Deze zomer doen de sneakers het nog steeds heel goed. Ze kunnen een basic outfit wat speelser en pittiger maken. De zomerse sneakers zal je zeker tegenkomen in alle kleuren: geel, oranje, blauw, groen, roze, ... . Hoe opvallender de kleur hoe beter! Wist u trouwens dat de sneakers van MarcCain een hoog draagcomfort hebben? Ze hebben vaak een wat wijdere voorkant waardoor ze niet knellen.

Deze sneakers hebben we ook in het oranje!

SNEAKER MET KLEURRIJKE ZOOL
€199,90

FAVORIETE OUTFIT INES

DE VICHY-RUIT

Wat prints betreft staat dit voorjaar in het teken van ruitjes. Meer specifiek de Vichy-ruitjes (=blokruitjespatroon). Dit patroon valt prachtig te combineren met de zacht roze nuances van dit thema. Deze print draag je best van kop tot teen ( jas/vest + broek/rok) om het gewilde 'wauw' effect te bekomen.

BLAZER MET VICHY-RUITJES

€479

VEST MET KNOPEN

€169,90

LANGE KOKERROK MET VICHY-RUITJES

€229

SCHOUDERTAS MET CROCO

€379

PUMPS MET TIJGERPRINT

€249

SJAAL MET PRINT

€79,90